AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük bir fare görmek

Kahve falında çok büyük bir fare görmek

Kahve falında çok büyük bir fare görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, iyilik ve hayır bulacağına, rahata ereceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, zenginliğinin süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük bir fare gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında evde büyük fare görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, barış için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında ölü büyük fare görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalettir.

Kahve falında büyük beyaz fare görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş büyük fare görmek hane içine ay doğacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek sıkıntılarını çözeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir fare görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir