AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beyaz fare görmek

Kahve falında büyük beyaz fare görmek

Kahve falında büyük beyaz fare görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz fare gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz büyük fare görmek hayır getirecek işlere girileceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında büyük beyaz fare görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük fare öldürmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin büyüğünü görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük siyah fare görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük dişli fare görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük faresi görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında büyük fare öldürmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, istenmeyen bir yolculuğa alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir