AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş büyük fare görmek

Kahve falında ölmüş büyük fare görmek

Kahve falında ölmüş büyük fare görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş büyük fare gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Kahve falında çok büyük bir fare görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü büyük fare görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz büyük fare görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dişli fare görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulur.

Kahve falında farenin büyüğünü görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında siyah büyük fare görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir fare görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir