AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde büyük fare görmek

Kahve falında evde büyük fare görmek

Kahve falında evde büyük fare görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde büyük fare gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında evde büyük fare görmek borçlanacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında farenin büyüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında büyük fareden korkmak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kurtuluşu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük fare öldürmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük fare görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir