AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü büyük fare görmek

Kahve falında ölü büyük fare görmek

Kahve falında ölü büyük fare görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü büyük fare gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında ölü büyük fare görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bekarlar için evlenmeye delalet etmektedir.

Kahve falında büyük fare görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük fare görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş büyük fare görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında büyük fareden korkmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük bir fare görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük kahverengi fare görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, rahat bir hayat sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde büyük fare görmek canının sağ olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir