AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük siyah bir fare görmek

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük siyah bir fare gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah büyük fare görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında büyük siyah bir fare görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında büyük siyah fare görmek bazı kayıplar olabileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işarettir.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük bir fare görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük fare öldürmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kara fare görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bilgiyle donanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir