AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir fare görmek

Kahve falında büyük bir fare görmek

Kahve falında büyük bir fare görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir fare gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük fare görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük fareden korkmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kedi büyüklüğünde fare görmek maddi gücünü kaybedeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük fare görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek elindeki imkanların artacağına, rızkının çeşitleneceğine delalet eder.

Kahve falında büyük siyah fare görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz fare görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ağır günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir