AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ve küçük fare görmek

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına yorulur.

Kahve falında büyük ve küçük fare gördüyseniz:

  • Olayları kapsamlı şekilde ele alıp, kendiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük fare kovalamak sorumlulukların azalacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında küçük gri fare görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında küçük fare görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında evde küçük fare görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü küçük fare görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir