AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük lağım faresi görmek

Kahve falında büyük lağım faresi görmek

Kahve falında büyük lağım faresi görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük lağım faresi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağım fare görmek alım gücünün zayıflamayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına yorulur.

Kahve falında lağım faresi öldürmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek endişelerin biteceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş lağım faresi görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında lağım fareleri görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz lağım faresi görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında lağım faresi yemek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir