AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok akan su görmek

Kahve falında çok akan su görmek

Kahve falında çok akan su görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, cebinin para göreceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok akan su gördüyseniz:

  • En iyi işi çıkartmak için araştırmalar yapmanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında akan suya girmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında akan sular görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan akan su görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında akan su içinde yürümek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, borç batağına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz akan su görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında gürül gürül akan su görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kayalardan akan su görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında musluktan akan su görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir