AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıdan akan su görmek

Kahve falında yukarıdan akan su görmek

Kahve falında yukarıdan akan su görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yukarıdan akan su gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri veya bazı engeller yaşanabilir.

Kahve falında yukarıdan akan su görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su görmek düşman malından yemeye, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında hızlı akan su görmek sebep olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında akan su dere görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalettir.

Kahve falında duru akan su görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten akan su görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında tersten akan su görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir