AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan sular görmek

Kahve falında akan sular görmek

Kahve falında akan sular görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, karanlıkların aydınlanacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında akan sular gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında evde akan su görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan duru su görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında hortumdan akan suyu görmek dileklerinin yerine geleceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına delalettir.

Kahve falında akan su içinde balık görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulur.

Kahve falında coşkun akan su görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz akan su görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında hortumdan akan su görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir