AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan akan su görmek

Kahve falında musluktan akan su görmek

Kahve falında musluktan akan su görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su gördüyseniz:

  • Zorlanmadan hoşlanmadığınızda sakin olun.

Kahve falında muslukta akan su görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına yorulur.

Kahve falında su akan musluk görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan akan su görmek ortağından ayrılacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak dertlerin günden güne artacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan su içmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan kan görmek yetkili bir göreve atanacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında akan musluk görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında akan musluğu kapatmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir