AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalardan akan su görmek

Kahve falında kayalardan akan su görmek

Kahve falında kayalardan akan su görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, küs kimselerin barışacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalardan akan su gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Kahve falında kayalardan akan su görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kayadan su fışkırdığını görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayadan su aktığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde kaya görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su ve kaya görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir