AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suya girmek

Kahve falında akan suya girmek

Kahve falında akan suya girmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, işinde çok ilerleyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında akan suya girmek gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Kahve falında akan suya girmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulur.

Kahve falında akan suyu durdurmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tersten akan su görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok su akan dere görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında akan sular görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına inanılır.

Kahve falında akan bir su görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil akan su görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir