AnaSayfa / Genel / Kahve falında gürül gürül akan su görmek

Kahve falında gürül gürül akan su görmek

Kahve falında gürül gürül akan su görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, onu isyan noktasına getireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, geçim derdine gireceğine işaret eder.

Kahve falında gürül gürül akan su gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Kahve falında gürül gürül akan su görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan sudan su içmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tertemiz akan su görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan su dere görmek kazancının artacağına, parasının her zaman bereketli olacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı akan su görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, geleceğin güzel olacağına delalettir.

Kahve falında duvardan akan su görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan su sesi duymak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında coşkun akan su görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir