AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan su içinde yürümek

Kahve falında akan su içinde yürümek

Kahve falında akan su içinde yürümek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan su içinde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Kahve falında akan su içinde yürümek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde akan su görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, yeni işlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan su içinde balık görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suyun içinde olmak çok hayırlı günler görüleceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su içinde yürümek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında suların içinde yürümek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir