AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz akan su görmek

Kahve falında beyaz akan su görmek

Kahve falında beyaz akan su görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz akan su gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında beyaz akan su görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında akan su dere görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz akan su görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında akan suyu görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında borudan akan su görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında musluktan akan su içmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir