AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, takdir edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ihanet göreceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hayatın temposunun yükseleceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü yaralanmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünün yara olduğunu görmek bol hayır duası alınacağına, başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek çabalarının boşa çıkacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü yara olmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir