AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünde yara görmek

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, rahat bir işe girileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, insanları sakinleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına inanılır.

Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalettir.

Kahve falında yüzümde yara görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü yara görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir