AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yaralanmak

Kahve falında yüzü yaralanmak

Kahve falında yüzü yaralanmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü yaralanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü yaralanmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine inanılır.

Kahve falında bir insanın yüzünde yara görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir