AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünün yara olduğunu görmek

Kahve falında birinin yüzünün yara olduğunu görmek

Kahve falında birinin yüzünün yara olduğunu görmek kazancının iki kat artacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün yara olduğunu gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kardeşinin yüzünde yara görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek kısmetlerinin kapanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yüzümde yara görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir