AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yara olmak

Kahve falında yüzü yara olmak

Kahve falında yüzü yara olmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yüzü yara olmak gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yaralandığını görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü yara görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir