AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek güç alacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işinde en iyisi olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında başkasının sırtında yara görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, anne baba duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta yaralar görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sırt yara görmek donanımlı kılacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir