AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta yaralar görmek

Kahve falında sırtta yaralar görmek

Kahve falında sırtta yaralar görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, elinin de bollaşacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sırtta yaralar gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Kahve falında sırtında kırmızı yara görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta yaralar görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin sırtında yara görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtında yara görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sırtı yara görmek başarılar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir