AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt yara görmek

Kahve falında sırt yara görmek

Kahve falında sırt yara görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında sırt yara gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtının yara olduğunu görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından yaralandığını görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla sırtından yaralanmak manevi olarak hasar alınacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında kırmızı yara görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtımda yara görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında sırtında yara olduğunu görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir