AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında yara izi görmek

Kahve falında sırtında yara izi görmek

Kahve falında sırtında yara izi görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, geçimin kolaylaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yara izi gördüyseniz:

  • Eğlendiğiniz şeyleri karlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında sırtında yara izi görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında iz görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasında yara izi görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında kolda yara izi görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında yara izi görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir