AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hedeflerini tutturamayacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sunumlar yapmadan veya fikirlerinizi açıklamadan önce iyi hazırlanmanız gerekiyor.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmağını kesmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında parmak kesmek iş yerinde çok zarar edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında satırla parmak kesmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarını kesmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmaklarını kesmek işlerinin çok yolunda gideceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir