AnaSayfa / Genel / Kahve falında satırla parmak kesmek

Kahve falında satırla parmak kesmek

Kahve falında satırla parmak kesmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına inanılır.

Kahve falında satırla parmak kesmek gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Kahve falında satırla parmak kesmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine yorulur.

Kahve falında satırla et kesmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında satırla adam kesmek çalışmalarının artacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında satırla kolunu kesmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında satırla insan kesmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında satır bilemek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak satır görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında satırla kavga etmek bir koyduğu işten üç alacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir