AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmaklarını kesmek

Kahve falında birinin parmaklarını kesmek

Kahve falında birinin parmaklarını kesmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında parmağı kesmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına inanılır.

Kahve falında parmaklarını kesmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek işlerinde berekete kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağını kesmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmağı kesmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında jiletle parmak kesmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir