AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kesmek

Kahve falında parmak kesmek

Kahve falında parmak kesmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmak kesmek gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında başkasının parmağını kesmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında satırla parmak kesmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmağını kesmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını kesmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Kahve falında yüzük parmağını kesmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi parmağını kesmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir