AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağını kesmek

Kahve falında başkasının parmağını kesmek

Kahve falında başkasının parmağını kesmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, saygınlığını yitireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, karlı işler yapacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Kahve falında parmağını kesmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı kesmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla parmak kesmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına delalet eder.

Kahve falında başkasının parmağını kesmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağı kesmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağı kesmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir