AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun parmağını kesmek

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla parmak kesmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakları kesmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında makasla parmak kesmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine alamet eder.

Kahve falında satırla parmak kesmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında jiletle parmak kesmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir