AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını kesmek

Kahve falında parmaklarını kesmek

Kahve falında parmaklarını kesmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine alamet eder.

Kahve falında parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek kişinin her işi severek yapacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmaklarını kesmek yokluk çekmeyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satırla parmak kesmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir