AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret eder.

Kahve falında serçe parmağını kesmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını kesmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmakları kesmek yeni ilişkiler kurulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına inanılır.

Kahve falında makasla parmak kesmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir