AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakları kesmek

Kahve falında parmakları kesmek

Kahve falında parmakları kesmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sıkıntısından kurtulacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında parmakları kesmek gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında baş parmağı kesmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Kahve falında baş parmağını kesmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağını kesmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzük parmağını kesmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağı kesmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağı kesmek belalı kimselerle karşılaşacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir