AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla parmak kesmek

Kahve falında makasla parmak kesmek

Kahve falında makasla parmak kesmek aralarından su sızmayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında makasla parmak kesmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Kahve falında makasla parmak kesmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla tırnak kesmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında makasla bıyık kesmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçı makasla kesmek kimseyle konuşmayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makasla kağıt kesmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eteği makasla kesmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir