AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe parmağını kesmek

Kahve falında serçe parmağını kesmek

Kahve falında serçe parmağını kesmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, para kazanmaya, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında serçe parmağını kesmek kısmetin kapanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek herkesin şaşırtılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serçe parmağı görmek hayırlı bir karar verileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında serçe parmağını görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına inanılır.

Kahve falında serçe parmak evliliğinde mutlu olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir