AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağını kesmek

Kahve falında birinin parmağını kesmek

Kahve falında birinin parmağını kesmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalet eder.

Kahve falında birinin parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabileceksiniz.

Kahve falında birinin parmağını kesmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi parmaklarını kesmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek hayatının kolaylaşacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağı kesmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek ticaret ehli olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını kesmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satırla parmak kesmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir