AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, çocuklarının fazla olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek içsel güvensizliklerinize, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının merdivenden düştüğünü görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden düşeni görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, ana baba sözü dinlemeye alamet eder.

Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir