AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının merdivenden düştüğünü görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında başkasının merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Kahve falında merdivenden düştüğünü görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının merdivenden düştüğünü görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir