AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek işten ve güçten el etek çekileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, mal mülk kazanacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek çok hayırlı işlere atılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden düşeni görmek Allah katında günahlarının affolacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düştüğünü görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, her zaman kötülük için çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir