AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak üzüntülerin daha da artacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalettir.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşerek ölmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir