AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, gelirinin garanti olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize rivayet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, şerefli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek darlığa düşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kazancının yerine gelmesine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir