AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, güzel günler yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek çok üzüntü duyulacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında birini kafasını kesmek işinde verimsiz olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasını kesmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın kafasını kesmek başarılarının daim olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında baltayla kafa kesmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında köpek kafasını kesmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir