AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın kafasını kesmek

Kahve falında atın kafasını kesmek

Kahve falında atın kafasını kesmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işarettir.

Kahve falında atın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Kahve falında atın kafasını kesmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında at kafası kesmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kafası kesmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek kafası kesmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horozun kafasını kesmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kafası kesmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, çalışmaları kötüleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek kafası kesmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, evleneceğinize alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir