AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kafasını kesmek

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek büyük tartışmalara gireceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun kafasının koptuğunu görmek hayallerine kavuşacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kafasını kesmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kafası kesmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında balık kafası kesmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kafasını kesmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir