AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasını kesmek

Kahve falında birinin kafasını kesmek

Kahve falında birinin kafasını kesmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, geniş rızık elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, toplumda yükseleceğine, işlerinin hızlanacağına, zor bir durumda kalacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Kahve falında eşek kafası kesmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek kafası kesmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kadın kafası kesmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işaret eder.

Kahve falında adam kafası kesmek eğitimlerinin iyi olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında domuzun kafasını kesmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kafasını kesmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kafasını kesmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir