AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun kafasını kesmek

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, neredeyse kahrolacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kısmetlerin artacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun kafasını kesmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa kesmek faturaların biriktikçe birikeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın kafasını kesmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek değer göreceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kafası kesmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin kafasını kesmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir