AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kafasını kesmek

Kahve falında birini kafasını kesmek

Kahve falında birini kafasını kesmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, karlı çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında bebek kafası kesmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek ters giden durumların düzeltileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında farenin kafasını kesmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kafasını kesmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun kafası kesmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında insan kafası kesmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam kafası kesmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir